Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '2000'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Car and Automotive Discussion
    • Car Comparisons & Shopping
    • American Manufacturers
    • Asian Manufacturers
    • European Manufacturers
    • Car Racing
    • After Market Parts and Electronics
    • Repairs & Maintenance
    • General Car Discussion
  • General Discussion
    • Off Topic
    • Gossip and News from the Industry
    • Introducing our Members
    • Site Related Discussion and News
  • Classifieds
    • Private: For Sale
    • Vendor: For Sale
    • Announcements

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Year


Model

Found 2 results

  1. I’ve been working on my Blazer a lot lately as it’s been driving a bit off. I noticed this hose was broken / detached and was curious as to what it is and or the severity of it! I appreciate all input and assistance.
  2. My 2000 protege lx is having problems with its powered locks ( except for the driver side door, which works fine) , It works occasionally after the car has been sitting for an hour or two, but they only unlock and lock once before they stop working again. I have looked at some other posts that say their lock actuators were broken but the car isn't making the same grinding noises that are in the videos and posts I have seen, plus they do work occasionally, I was thinking it might be an electrical problem but I wanted to see if anyone else has or has had the same problem before I start anymore trouble shooting. Thanks,
×
×
  • Create New...