Jump to content
Sign in to follow this  
jakeles78

Hit Deer 03 CRV. Replaced Radiator & More- Now No Heat Heat Blowing and Car Overheating

1 post in this topic

Recommended Posts

The deer bent the front metal bumper mount so much that it pushed into the ac condenser thus smashing into the radiator.

Replaced w/OEM radiator and condenser, but whilst doing so, i accidentally ripped out 2 connectors from radiator harness and needed a custom connector from amazon to connect 1 of them, as there is no OEM part for this. Link to see custom part RED/BLACK WIRES- Image also below

Also: After putting back together car is overheating..

 


The two connectors that I had to repair:

  • "First connector" went to radiator fan on passenger side- i had to glue connector so it wouldn't come out of connector.
  • "Second connector" (in which i think may be culprit) connects to the coolant temp sensor at bottom of radiator. See image at bottom. Btw i used OLD temp sensor from broken radiator, and inserted into the new radiator.


Would any of this cause the heat not to come on in the car? If not, any ideas?


p.s. running w/o ac coolant as it leaked out.

In this image, i assumed that the GREEN/WHITE wire connected to BLACK wire from 2nd image. So that's what i did, connected GREEN/WHITE to BLACK

2.thumb.jpg.997eea5586aeef2600c0bd9fdcaf301d.jpg3.thumb.jpg.7c380fcee81cbe2e237758e44b66b67e.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  
- Back to Top -

×
×
  • Create New...