Jump to content
phitty

Smog not passing

1 post in this topic

Recommended Posts

Hi All,  I live in CA. Recently I took my 2004 Honda Accord into for smog.  Everything passed except for other emissions-related components/systems.  What the problem was a small hole in the air intake tube.  So, of course, I went to buy the part and replaced it.  After that, I took it back into the smog shop, and it continues not to pass because now it is OBII monitor not ready, which continues to read Catalyst monitoring & Evaporative system monitoring incomplete or not prepared.  At that point, I figure to take it out for a drive, and I have been clocking in 30 to 40 miles every day.  Different road conditions from the freeway, stop & go, and lower mph area to see if that will work.  Even now, as I been checking almost every day with my OBII, it still shows the same error.  

 

Can anyone give me insight into what I am doing wrong?  

I have even dumped a bottle of that stuff that says guarantee to pass smog, and it still does not help.  

Do I need to drive it over 200 miles straight to make it work?

Thank you fo 

OBDdash_Emission_Monitors_report_2020_7_19_12_21_48.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
- Back to Top -

×
×
  • Create New...